In het afgelopen jaar is er bij Tijdschrift Ei veel veranderd, achter de schermen dan. Redactieleden zijn erbij gekomen en enkele hebben ons ook weer verlaten. Tim Bongaerts, Max Urai en Marthijn Wouters zijn na een korte maar waardevolle periode weer andere dingen gaan doen. Onlangs realiseerden we ons dat we ze nooit (online) hebben bedankt. Bij dezen jongens: het was ons een waar genoegen. Met het vertrek van deze leuke mannen is er wel weer plek in de redactie, dus ben je geïnteresseerd in een vrijwillige functie in de beeld- of tekstredactie, mail dan onze spiksplinternieuwe hoofdredacteur Eva Disselhoff:

tijdschrifteihoofd@gmail.com

Dat zijn plannen voor volgend jaar, dit jaar sluiten we af met: De verkeerde afslag.

De verkeerde afslag is zo genomen. Op de ring van Parijs bijvoorbeeld, waarna het navigatiesysteem genadeloos de wind van voren krijgt. Waardoor die spontaan alle stroom verliest en je je ergens in een onbekende buitenwijk moet proberen te redden met Franse woorden.

Monsieur, je cherche Espange?

 

Oui,

 

Oui,

 

Non,

 

Merci.

De Pyreneeën zijn nog nooit zo ver geweest.

Alle bijdragen in deze editie zijn te relateren aan een verkeerde afslag. Niet allemaal zo letterlijk als in bovenstaande anekdote natuurlijk. Zo zijn ze niet.

Neem snel een kijkje en geniet!

Tot volgend jaar!

Deze editie werd gemaakt door: Arin Koreman, Cleo Berenbroek, Eva Disselhoff, Kim Blekkenhorst en Marthijn Wouters,